De Sinterklaas Centrale - Arnhem

Belangrijk bericht voor Particulieren !!!!

Uiteraard gaan de Corona-perikelen ook niet aan onze organisatie voorbij. Voor ons is het van cruciaal belang dat we kunnen waarborgen dat de Sinterklaasbezoeken veilig kunnen plaatsvinden; want wij willen absoluut vermijden dat onze bezoeken zorgen voor een verdere verspreiding van het coronavirus.

Om dit te voorkomen hebben wij besloten dit jaar GEEN  huisbezoeken te doen ,vanwege de RIVM-richtlijnen en het Corona-protocol dat voor o.a. scoutingverenigingen geldt. Wij kunnen de 1,5 meter afstand tijdens het bezoek in uw huiskamer,  tijdens het vervoer van een ‘Sint-team’ in de auto en op onze scoutingblokhut/pakhuis met alle Sinterklazen, Pieten, chauffeurs en overige noodzakelijke krachten niet garanderen

We hebben een tweetal alternatieven voor u uitgewerkt.die we op de scoutingblokhut ‘corona-proof’ kunnen uitvoeren:


 1. LIVE VIDEO-BELLEN.met Sinterklaas en zijn Pieten op het pakhuis.
  • Hiervoor wordt een ruimte ingericht in het pakhuis waar Sinterklaas en zijn Pieten via de computer, laptop of mobiele telefoon een “live” video gesprek kan voeren met de kinderen in uw huiskamer. Dit kunnen wij doen met het programma Zoom, Microsoft Teams of Google Meet.
  • Vooraf geeft u ons informatie over de kinderen, die Sinterklaas tijdens het gesprek kan gebruiken.
  • Enkele dagen voor de afspraak nemen wij contact op om de verbinding te testen, zodat alles vlekkeloos verloopt.
 2. EEN VIDEO-BOODSCHAP bestellen die U op elk gewenst moment voor de kinderen kunt afspelen..
  • Deze optie bieden aan zodat wij vooraf, met de door U aangereikte gegevens over de kinderen een video-filmpje kunnen maken.
  • Wij sturen U via de email een link om het filmpje te kunnen downloaden, zodat u het op elk gewenst moment kunt afspelen.

Voor bedrijven, scholen, verenigingen etc. zijn bezoekdagen bespreekbaar, vul een aanvraagformulier in, zodat wij kunnen overleggen hoe we het bezoek “corona-proof” kunnen maken.