De Sinterklaas Centrale - Arnhem

De Sinterklaas Centrale Arnhem

GEEN Sinterklaas 2020

9 nov 2020

MOGEN WIJ EVEN UW AANDACHT


Na de laatste corona-persconferentie van 3 november hebben we, net als het kabinet, de nodige scenario’s laten passeren en zitten wikken en wegen wat wijsheid is. Vanuit scouting Nederland zijn er nieuwe richtlijnen opgesteld met betrekking tot activiteiten op onze accommodatie en ook vanuit onze eigen maatschappelijke betrokkenheid en onzekerheden, zijn we tot de volgende conclusie gekomen.

Helaas kunnen wij onze Sinterklaas-activiteiten 2020 niet ten uitvoer brengen.

Ook met alle maatregelen en oplossingen die bedacht zijn, zal het ons niet lukken om op ons clubhuis met een beperkt aantal deelnemende mensen  e.e.a. georganiseerd te krijgen. Ook de online varianten (videoboodschap en videobellen) krijgen we niet “corona proof” ingericht.

Niet alleen wij worstelen daarmee, maar ook iedereen waarmee wij contact hebben gehad. We doen deze mededeling met pijn in ons hart. Want naast dat het voor onze scouting-club een bron van inkomsten is, is het een actie waar alle (extra) vrijwilligers met ontzettend veel liefde, plezier en enthousiasme ieder jaar weer naar uitkijken.

Maar we kunnen gewoon niet anders dan constateren dat we het dit jaar niet moeten doen. We zouden het verschrikkelijk vinden als wij een bron van besmetting zouden blijken te zijn en dat willen we te allen tijde voorkomen. Bovendien willen we tijdig de knoop doorhakken, zodat iedereen nog tijd heeft om in eigen kleine kring tot een alternatieve en wellicht passende oplossing te komen.

We gaan ervan uit dat iedereen begrip op kan brengen voor ons besluit en hopen dat we iedereen volgend jaar weer een fantastisch en onvergetelijk Sinterklaas-feest mogen bezorgen.

Hopelijk tot volgend jaar, Sinterklaas 2021

Met vriendelijke groet,

De Sinterklaas Centrale Arnhem
Powered by Scoutinggroep St. Christoforus
Monnikensteeg 4 
6823 AB Arnhem